diumenge, 13 de juliol del 2014

JA HA ARRIBAT… EL CASAL D’ESTIU!

Dilluns
El primer dia de casal ens trobem un personatge molt estrany i un joc ben curiós “El Colopoli”, però no hi podem jugar perquè li falten unes peces!! Així que aprofitem per fer un munt de jocs per conèixer-nos entre nosaltres: Pelota caliente, espai buit, les parelles d’objectes...



Dimarts
Avui tenim més temps, així que... buscquem les peces del Colopoli!! Anem a buscar-les al Parc Central i trobem molts personatges que ens donen peces, però no totes funcionen, per comprovar que són les que necessitem ho mirem al llibret d’instruccions. A més, per aconseguir-les hem fet alguna cosa a canvi, hem resolt una endevinalla, hem trobat els ingredients d’una poció màgica, hem fet un ball, hem baixat una peça d’un arbre... però sobretot, hem rigut moltíssim!!






Dimecres
Per fi, és el primer dia que juguem al joc!!!! Hem fet girar les peces amb les coordenades indicades i... hem aparegut a un dels poblats del joc, un cop allà hem conegut a la Nonna!! Sabeu qui és?? La Nonna és una noia que fa uns anys va jugar al Colopoli amb un amics i van fer que tots els poblats s’enfrontessin entre ells i que apareguessin molts conflictes. Ara la Nonna està intentant retornar a la pau inicial i nosaltres hem decidit ajudar-la!
Per començar intentarem solucionar el conflicte del poble de Mondrian, en aquest poble hi ha tres barris enfrontats entre ells perquè son de colors diferents: hi ha un barri magenta, un cian i un altre groc i els habitants creuen que no es poden barrejar. Per ensenyar-los que els 3 colors són iguals i que junts són més macos nosaltres tintem la nostra samarreta de l’esplai i el resultat és fantàstic!!




Dijous
Vam anar al Torrent de Colobrers i sabeu que?? Allà vam trobar uns cilindres que ajudaven al funcionament del joc del Colopoli i, a més a més, vam jugar a Terra, Mar i Cel, vam fer un ball d’una tribu, vam ficar els peus al riu, vam trobar uns ingredients i vam passar un dia genial tots plegats!




Divendres
S’acaba la setmana, però... encara queden coses per fer! Vam tornar a viatjar al poble de Mondrian perquè els 3 barris (Magenta, Cian i Groc) encara no estaven del tot reconciliats, cap d’ells entenia perquè s’havien d’unir. Al arribar hi havia un personatge de cada barri, estaven discutint entre ells i cada un volia jugar al seu joc. Primer el Magenta ens va fer jugar al Joc de les Sabates, desprès el Cian ens va fer jugar a les cadenes de roba i, finalment, el Groc ens va dir que faríem un quadre amb pintura groga. Nosaltres vam decidir pintar el quadre amb pintura groga, magenta i cian, ens va quedar xulíssim i d’aquesta manera els habitants dels barris es van adonar que els tres colors eren bonics i que barrejant els tres colors podien crear color nous i molt macos. Primer conflicte resolt! Però ens fa l’efecte que encara en queden molts més... per tant, l’aventura només acaba de començar!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada