divendres, 21 de febrer del 2014

BON DIA TRASTUQUERS I TRASTUQUERES!

El cap de setmana passat vam fer l'esplaiada, 24 hores d'esplai!







Al arribar a les 16h (amb uns pentinats ven extravagants!) vam fer el "Bona tarda" on els infants ens van explicar que havien fet al matí sense esplai, molt bé per tots i totes els que ens van dir que van fer deures! i pels dormilegues...esperem que els féssiu el diumenge a la tarda!

A continuació vam gaudir molt fent jocs al pati! La peixera, Lleons i Tigres, el Pinyol...
Aquí deixem algunes fotos dels jocs:









Més tard, quan començava a fer-se fosc, vam preparar el gimnàs amb els sacs de dormir, però abans... vam fer curses de sacs! Ens ho vam passar geeeenial!

Un video amb una mica d'humor!: (No eren les 4 del matí, eren les 20h de la tarda i estàvem apunt de comenzar les curses de sacs!)



Després de la cursa vam deixar tot ben preparat per poder dormir i vam anar a sopar! I després de sopar...una miqueta de cançoner i guitarra! 





Aquí un video de la cançó "Mi amigo José":






Per fi va arribar el moment tant esperat per molts infants...el joc de nit al Parc Central! I vam arribar tant tant cansats que vam adormir-nos de seguida!

Al dia següent, els monitors i monitores ens van aixecar amb música (Bon dia - Els pets) i amb uns crits molt eufòrics de BON DIA! (d'on trauran les forces aquests moniiiis!?)







Vam esmorzar per agafar forces i de seguida ens vam posar amb el taller, un taller de cuina, que seria el postre del diumenge! Quina sort que el Carnestoltes ens va dir que havíem de portar coses de cuina!



Cada colla va fer una gimcana de pistes i proves i quan vam aconseguir tots els ingredients i les receptes vam començar!

Els petits van fer un Trastu-pastís!








Els mitjans unes brotxetes de plàtan i xocolata!




I els grans, una supermacedònia! I aquests són els resultats! 






Mmmm quina bona pinta! i quines ganes de menjar! Però això eren els postres! Per menjar teníem arròs amb tomàquet i frankfurts. I com sempre fem... abans de menjar s'ha de cantar :)




I per fi ens vam menjar els postres! BONÍSSIMMMS :D!



I ja s'apropava l'hora de marxar... van tenir una estona de joc lliure al pati i de panxing i els Petits i els Mitjans van escoltar un conte molt bonic que els monis havien portat :)


En Joan és diferent - Marleen Vanvuchelen, Elena Martín i Valls


I van arribar les 16h, l'hora de marxar... però tranquils! Que ens veiem el dissabte vinent! I recordeu que ens va dir el carnestoltes...




I ja sabeu quina és la penyora si no ho feu....




DISSABTE 22... TOTS EN PIJAMA!

Petons i lleure guapus i guapes :)!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada