dijous, 7 de març del 2013

Trastuqueros cap a la Salut !!


El dissabte vam anar al bosc de la Salut i vam tenir l’honor que ens acompanyés la Lili! Bé, per a aquells que no la conegueu us la presento: la Lili és una papallona molt bonica i és la mascota de l’Arnau!

Un cop allà, vam tenir la sort de trobar-nos amb una fada i una papallona (una mica estranya) que ens van presentar  a alguns dels seus amics: un esquirol mort de gana, un porc senglar obès, un mussol adormit i una marieta molt i molt tímida.

Vam poder ajudar-los a tots i totes i... sabeu com ho vam fer? Jugant! Vam jugar a la bomba, al bote bote, al trenet, als meus veïns... va ser molt i molt divertit i, a més, per agrair-nos la nostra ajuda la fada ens va guiar en la nostra recerca i...

Us imagineu que vam trobar abans de marxar? El tub d’en Pere Sallarès!! Estava sota una pedra que tenia el símbol que buscàvem i a dins hi havia un paper super antic que ens marcava les seves coordenades!

Ara, la nostra tasca es descobrir on ens portaran aquestes indicacions, així que dissabte vinent veniu ben desperts que encara ens queda molt per descobrir!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada