dilluns, 14 de gener del 2013

VERMELL, GROC I BLAU


Un parxís immens, un dau gegant i monitors, nens i nenes repartits en tres colors diferents!!

Aquest dissabte ha vingut a veure’ns Dora la exploradora acompanyada d’un follet descolorit i d’un mag estrafalari  i ens ha explicat que abans el món era gris, però que aquell estrany mag que només sabia dir “grocverdblaulilataronja...” havia inventat els tres colors primaris, amb els quals es poden crear tots els altres. Gràcies a ell el món va quedar pintat de tots els coloraines que coneixem actualment, fins i tot, el pobre follet descolorit va deixar de ser gris.

Nosaltres hem trobat aquests tres colors repartits pel pati i un cop em sabut quins eren, ens els hem repartit i hem jugat al parxís gegant. Què difícil era treure un cinc, però que bé que ens ho hem passat!

Definitivament avui el dia tractava sobre els colors, perquè... Sabeu qui ens ha vingut a veure també? Un personatge molt i molt colorit, el patge del rei Carnestoltes! Ens ha dit que fins que arribi el dia assenyalat, haurem de fer una sèrie de consignes i portar coses estrambòtiques que no portaríem normalment.

Recordeu que dissabte que ve anem a la Torre de l’aigua i, tal i com en ha dit el patge, hem de portar accessoris relacionats amb l’aigua: xancletes, bombolla per nedar, olleres d’aigua o qualsevol altre cosa que se’ns acudeixi. Ja veureu que divertits que estarem! 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada